Sat. Apr 27th, 2024

Ce veţi face cu contul Netflix ţinând cont că împărţirea contului (account sharing-ul) nu mai este o opţiune (cel puţin nu gratuită) ?

2 min read
Diverse

Cu siguranţă ştirea săptămânii a fost cea legată de eliminarea account sharing-ului de către Netflix. Articolul nostru a strâns peste 20.000 de vizualizări, aspect ce arată clar că subiectul este unul de interes pentru voi.

Foarte mulţi dintre voi aveaţi contul împărţit cu membrii familiei sau prieteni, însă acum va trebui să luaţi nişte decizii (dacă nu le-ati luat deja).

Variantele (pe care le văd eu) sunt următoarele:

  1. Închideţi contul şi vă reorientaţi către altă platformă (sau nu);
  2. Renunţati la account sharing şi vă luaţi un pachet mai ieftin (cel de 4.99 ar fi varianta optimă, dar sacrificaţi calitatea şi renunţati la opţiuni);
  3. Mergeţi în continuare cu actualul pachet (Standard sau Premium) şi vă orientaţi către varianta „extra abonat”, una ce vă permite în continuare folosirea contului Netflix la comun cu cineva ce nu locuieşti în gospodăria voastră, dar costă în plus 2.90 euro / lună.

Eu personal nu m-am hotărât, îmi plac filmele, însă am fost dezamăgit de ultimele lansări de pe Netflix. Soţia propune să trecem pe Disney+, asta şi pentru că avem mai multe variante de desene pentru cel mic, în completarea SkyShowtime (pe acesta nici nu îl simt, costă 10 lei / lună). Nici nu vreau să plătesc la mai mult de 2 platforme pentru că oricum nici pentru acestea nu am prea mult timp.

Voi ce decizie aţi luat / veţi lua ? Cotizaţi mai mult la vistieria Netflix sau vă reorientaţi ?

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.