Sat. Apr 27th, 2024

Google Pixel 9 a apărut în noi randări detaliate

2 min read
Smartphone

Mai sunt luni bune până la lansarea seriei de smartphone-uri Google Pixel 9, una despre care se spune că va avea trei modele: Google Pixel 9, Pixel 9 Pro şi Pixel 9 Pro XL. Sigur că momentan vorbim pe surse, însă până când vom avea mai multe detalii despre aceste device-uri, haideţi să vedem cum va arăta Google Pixel 9.

Cel mai ieftin membru al viitoarei generaţii a primit din partea 91mobiles.com o serie de randări detaliate, unele bazate pe schiţe CAD şi alte informaţii existente la zi:

Observăm că Google schimbă puţin abordarea estetică, Google Pixel 9 urmând a fi un smartphone cu colţuri rotunjite, display plat şi un modul foto orientat tot pe orizontală, dar care de data aceasta renunţă la ideea de a uni marginile device-ului. Se pare că întreg design-ul din spatele Google Pixel 9 va fi caracterizat de forme rotunde.

La nivel hardware avem destul de puţine informaţii:

  • display OLED de 6.03 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor octa-core Google Tensor G4;
  • minim 8 GB RAM şi minim 128 GB stocare;
  • cameră foto dublă;
  • dimensiuni: 152.8 x 71.9 x 8.5 mm.

Este important că Google se implică din ce în ce mai mult pe acest segment de piaţă, se vede în ultima perioadă o îmbunătăţire constantă a smartphone-urilor sale. Seria Google Pixel 9 se anunţă una cu mult potenţial, inclusiv la nivel estetic.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.