Thu. May 2nd, 2024

Începând de luna aceasta vom avea o nouă firmă de curierat în România, Nova Poshta, cel mai mare operator poştal privat din Ucraina

1 min read
Diverse

Nova Poshta, cel mai mare operator poştal privat din Ucraina, intră în România. Anunţul oficial va fi făcut pe 26 iunie.

Operaţiunile din ţara noastră vor fi conduse de Mihail Popovici, cel care în 5 ani a dus Nova Poshta în top 3 cele mai bune servicii de curierat din Republica Moldova.

Pentru început Nova Poshta România va furniza servicii de curierat între România, Moldova şi Ucraina, însă în viitor în funcţie de evoluţia companiei, acestea vor putea fi extinse.

Grupul de companii Nova Poshta este format din Nova Poshta Ucraina, o companie națională de livrări, NovaPay, furnizor de servicii financiare, Nova Post Global, care operează servicii transfrontaliere, Nova Poshta Moldova, Nova Poshta Polonia, iar mai nou Nova Poshta Lituania, Nova Poshta Cehia şi Nova Poshta România.

Compania ucraineană are în continuare planuri mari de expansiune, aceasta propunându-şi ca până în 2025 să deschidă peste 200 de filiale în 30 de țări europene. Nova Poshta deţine în prezent o reţea de 10.000 de sucursale în Ucraina, Republica Moldova și Polonia şi are aproximativ 32.000 de angajați.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.