Wed. May 1st, 2024

5 motive să alegi un mini-frigider portabil

2 min read

Aș putea spune că în ultima perioadă s-a diversificat piața de mini-frigidere. Puteți cumpăra unul pe care să-l folosiți în mașină sau când plecați în camping, dar și altul ce poate fi utilizat pentru…, cosmetice. 

Este o selecție întreagă de mini-frigidere portabile în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră. 

Am selectat 5 motive pentru care să alegi un mini-frigider portabil. 

1. Portabilitate;

Un mini-frigider portabil îl poți lua cu tine ușor, îl poți alimenta de la priza automobilului etc. Este cred unul dintre principalele motive pentru care un astfel de produs ajunge a fi comercializat. Plus că nu cântăresc cine știe cât și le poți strecura cu ușurință în portbagaj, pe plajă sau la munte. 

2. Funcție de răcire și încălzire;

Frigidrele clasice au strict funcție de răcire. Majoritatea mini-frigiderelor portabile nu au această limitare și poți să răcești sau să încălzești mâncarea. De fapt, mai degrabă să menții temperatura caldă sau să răcești cu anumite grade sub mediul ambiant. Nu le puteți cere minuni. Sunt anumite limitări date de tehnologia folosită, dimensiunile compacte etc. Funcțiile de răcire și încălzire sunt întâlnite la modelele dezvoltate spre a fi alimentate de la priza auto. 

3. Consum redus de energie;

Dimensiuni cpmpacte, spațiu mic de răcire / încălzire = consum redus de energie. Dacă aș sta mai mult pe la casă și mi-aș organiza un spațiu de grătar, cu siguranță aș folosi și un mini-frigider pentru băuturi. Nu mai faci drum până în casă, iei băuturile gata reci din proximitate și fără a avea un consum ridicat de energie, mai ales în contextul actual. 

4. Design + Funcții diverse;

Poți să folosești un mini-frigider pentru băuturi, pentru cosmetice, de ce nu, chiar și pentru medicamente (dacă este menționat în rețetă că trebuie ținute la o anumită temperatură). Plus că au un design plăcut, ce atrage privirea celor ce-l descoperă pentru prima dată. 

5. Prețuri atractive;

Prețurile încep de la 260 – 270 lei și ajung până la…, peste 8000 lei. Cred că majoritatea mini-frigiderelor ce ajung a fi vândute au preț de până în 5 – 600 lei. Găsești ceea ce cauți în acest orizont de preț.

Folosiți un mini-frigider portabil? Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.