Tue. Apr 30th, 2024

PC Garage a lansat propriul brand de carcase: AlphaGear. Primele impresii pentru modelul de top – Oathkeeper

3 min read

Modelul intermediar, AlphaGear Archon Clear, costă 305.99 lei , după reducerea de 15 procente practicată actualmente. Carcasa permite montarea de plăci video mai lungi, de până la 380 mm și a până la 4 unități de stocare – 2 de 3.5 și 2 de 2.5 inch. În plus, panoul lateral transparent este confecționat de această dată din sticlă, iar flexibilitatea în ceea ce privește răcirea cu apă este îmbunătățită. Astfel, este permisă montarea unui radiator de până la 360 mm pe partea frontală, 240 mm pe cea superioară și respectiv 120 mm pe cea din spate.

Și de această dată, modelul este livrat cu 4 ventilatoare de 120 mm, plus posibilitatea de a adăuga încă 2. Pe panoul frontal se află 2 porturi USB 3.0 și 2 conectori audio de 3.5 mm.

Vârful de gamă al seriei AlphaGear de la PC Garage este Oathkeeper. Carcasa are un preț recomandat de 449.99 lei, însă după aplicarea reducerii de 15% costă la acest moment 382.49 lei.

AlphaGear Oathkeeper este cel mai încăpător model, permite montarea de coolere CPU înalte de până la 180 mm și de plăci video lungi de până la 400 mm. În plus, este posibilă instalarea a două radiatoare cu apă de până la 360 mm, plus un al treilea de până la 240 mm, iar celor 4 ventilatoare de 120 mm incluse standard li se mai pot adăuga încă 5 de 120 sau 140 mm. De asemenea, a fost extins suportul pentru plăci de bază până la formatul EATX, iar pe panoul frontal și-a făcut apariția și un port USB 3.1 Tip-C.

Pe AlphaGear Oathkeeper l-am primit pentru a putea împărtăși câteva impresii. O să vă las să vă faceți o idee asupra aspectului din galeria cuprinzătoare de poze:

Ce vă pot spune după ce am avut ocazia de a lua contact cu această carcasă este că raportul calitate/preț este clar de partea sa, probabil unul dintre cele mai bune din piață. Asta fiindcă produsul este unul foarte solid, excelent construit, cu atenție la detalii, materiale și finisări de bună calitate.

Am putut observa că nu sunt făcute compromisuri, că totul a fost corect gândit și că experiența de atâția ani în comercializarea și asamblarea de PC-uri a condus la crearea unui produs perfect adaptat oricăror cerințe și extrem de flexibil pentru configurații diverse.

Ambele laterale ale carcasei AlphaGear Oathkeeper, atât cea din sticlă securizată, cât și cea din tablă, se deschid simplu, având balamale solide și închidere cu magnet.

Cele 4 ventilatoare gata montate sunt cu adevărat silențioase, iar iluminarea RGB poate fi personalizată din telecomanda inclusă sau sincronizată cu cea a plăcii de bază, acolo unde va fi cazul.

În afară de grila frontală, toate celelalte (superioară, inferioară și de pe lateral) vin cu plasă detașabilă împotriva pătrunderii prafului. Două dintre aceste site se prind cu magnet și sunt foarte simplu de curățat.

Închei prezentarea precizând că toate cele 3 modele beneficiază de o perioadă de garanție de 24 luni și permit asamblare PC Garage Premium și Gold.