Wed. May 15th, 2024

Mi Band 5 la precomandă prin eMAG, Altex, Flanco, Orange și PC Garage (reducere de 10%) + alte promoții legate de Xiaomi Mi 10

2 min read

Xiaomi rulează o sumă de promoții în perioada imediat următoare, iar mai multe detalii regăsiți în articolul de față.

Mi Smart Band 5 – discount de 10% pentru primii cumpărători* (promoție valabilă prin eMAG, Altex, Flanco, Orange și PC Garage). Prețul recomandat este de 189 lei. Toate detaliile tehnice legat de Mi Band 5 le găsiți într-un articol dedicat. Au rafinat designul de la generațiile precedente, ecran mai mare, funcții noi (recunoaște 5 stiluri de înot), monitorizare îmbunătățită a ritmului cardiac (senzor nou), încărcător cu magnet.

*Ofertă disponibilă în limita unui stoc (fiind vorba de Xiaomi nu mă aștept la mai mult de câteva unități / magazin). 

Alte oferte pregătite de Xiaomi:

  • Xiaomi Mi 10 cu bonus Xiaomi Redmi 7A la Orange în perioada 27 iulie – 2 august (la achiziția unui Mi 10 se oferă gratuit un Redmi 7A, un smartphone din categoria low-cost). Cumperi un vârf de gamă pentru tine și un Redmi 7a pentru bunicul / bunica. Ar fi fost de efect dacă aduceau un Redmi 9 / 9 Pro;
  • Xiaomi Mi 10 cu bonus Mi Smart Band 4 la eMAG și Altex (promoție derulată între 22 iulie și 2 august). Aici nu pricep de ce nu au trecut direct pe Mi Band 5 și au scos în față generația precedentă. Probabil le aveau prin stoc și nu s-a găsit scenariu mai bun spre a scăpa de ele. Totuși, nu cumperi un telefon de +3500 lei pentru un bonus de 100 și ceva de lei (cât costă Mi Band 4 în cel mai bun caz).

Sunt două opțiuni pentru Xiaomi Mi 10:

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 3399 lei;

Xiaomi Mi 10 cu 8 GB RAM și 256 GB stocare – 3699 lei. 

Sunt sigur că în timp își vor calibra promoțiile mai bine. Vor vedea că nu se bate lumea pentru un Mi 10 că are un Mi Band 4 oferit gratuit și cine știe, încetul cu încetul vor începe să reducă prețul, să transforme telefonul în unul de tip best-buy (așa cum brandul chinezesc ne-a obișnuit de-a lungul anilor). Oricum nu mi se pare o strategie câștigătoare să lansezi un produs direct cu preț redus. Promoțiile apar la câteva luni sau cel puțin săptămâni de la debut.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.