30/06/2024

Bursa zvonurilor: Google ar pregăti lansarea Pixel 9 pe 13 august

2 min read

Am văzut că mai multe site-uri tech din afară au preluat această informație. Nu doar Samsung are un Unpacked ce se desfășoară cumva mai recent și va fi dedicat smartphone-urilor pliabile și nu numai, dar și Google s-ar pregăti să rupă o tradiție.

Lansarea Pixel este organizată în mod tradiționat de către Google în luna octombrie, așa cum Apple pregătește noile iPhone-uri cu eveniment dedicat la început de septembrie.

Invitația lansată de către Google te face cumva să te gândești la…, seria Pixel 9. TheVerge a primit un mesaj pe cât se poate de clar de la compania americană ce sună cam așa: „ Ești invitat la un eveniment dedicat Made by Google unde vor fi prezentate cele mai bune funcții Google AI, software Android și portofoliu Pixel de dispozitive”.

Și pe Google Store rulează un teaser ce-l descoperiți la începutul clipului TechDroider:

[embedded content]

Google ar putea lansa Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL. Pe listă s-ar putea afla și Pixel 9 Pro Fold și smartwatch-ul Pixel Watch 3.

Informația de mai sus este pusă sub tag-ul bursa zvonurilor. Nu sunt confirmate de către producător și trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism până când sunt confirmate / infirmate.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

About The Author