Sun. Jun 23rd, 2024

Efectul Digi la Telekom Romania Mobile ? Te portezi şi primeşti o reducere de 50% la toate abonamentele pe toată perioada contractuală (abonament nelimitat de la 2.5 euro / lună)

3 min read
Retelistica

Acesta este deja al patrulea articol de săptămâna aceasta despre Telekom Romania Mobile, în contextul în care de la 1 ianuarie şi până duminica trecută (9 iunie) am scris un total de 9 articole (adică o medie de sub 2 articole / lună).

Nu este nimic plătit, nu este nimic sponsorizat, singura schimbare este că se întâmplă lucruri, unele de care noi scriem indiferent de operator. După ce la sfârşit de mai am aflat că Digi a cumpărat Telekom Romania Mobile, parcă operatorul magenta a ieşit din amorţeală şi vine cu noutăţi, oferte, lansări etc. Vedem o adevărată efervescenţă din partea companiei.

Să fie oare efectul Digi ?

Păi ieri vă scriam de ofertele de 3 euro / lună la portare, iar azi Telekom Romania Mobile a lansat o reducere şi mai interesantă, un „flash promo” valabil între 13 şi 21 iunie. Operatorul magenta oferă 50% reducere la abonament pe toată perioada contractuală dacă te portezi din altă reţea. Iar decizia de a băga o ofertă peste altă ofertă a fost făcută atat de rapid, încât noua campanie se aplică peste vechea campanie, iar imaginea de prezentare a abonamentului Nelimitat 5 este un mic pilaf de informare:

Acum haideţi să ne întoarcem la campania „flash promo” şi să vedem ce primim şi pentru ce bani dacă ne portăm la Telekom Romania Mobile:

  • abonamentul Nelimitat 5 costă 2.5 euro lună timp de 24 de luni şi vine cu nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, nelimitat internet pe mobil, 5.42 GB în roaming SEE şi 50 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1;
  • abonamentul Nelimitat 8 costă 4 euro lună timp de 24 de luni şi vine cu nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, nelimitat internet pe mobil, 8.67 GB în roaming SEE şi 250 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1;
  • abonamentul Nelimitat 10 costă 5 euro lună timp de 24 de luni şi vine cu nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, nelimitat internet pe mobil, 10.84 GB în roaming SEE şi 350 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1;
  • abonamentul Nelimitat 15 costă 7.5 euro lună timp de 24 de luni şi vine cu nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, nelimitat internet pe mobil, 16.26 GB în roaming SEE şi 450 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1;
  • abonamentul Nelimitat 19 costă 9.5 euro lună timp de 24 de luni şi vine cu nelimitat minute şi SMS-uri naţionale, nelimitat internet pe mobil, 20.60 GB în roaming SEE şi 650 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1 şi roaming global 100 de minute şi 1 GB internet pe mobil.

În cazul abonamentelor Nelimitat 5 şi Nelimitat 8 puteţi cumpăra şi telefoane în rate. În cazul celorlalte abonamente, oferta este valabilă strict la portare fără echipament.

Campania promoţională este valabilă exclusiv online pe site-ul telekom.ro. Nu uitaţi de asemenea că traficul de date nelimitat vă este oferit la o lățime de bandă de 1.5 Mbps care asigură o rezoluție de maximum 480p/calitate DVD pentru conținutul de video streaming.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.