Mon. May 20th, 2024

Vodafone Home Deal, pachet internet fix cu viteze de download de până la 940 Mbps şi televiziune cu 160 de canale TV, la 5 euro / lună pe toată perioada contractuală

2 min read
Retelistica

Într-un articol anterior vă prezentam cele mai interesante oferte pe care Orange la are în pachetele Orange Love de televiziune şi internet fix, însă şi Vodafone are la rândul său o ofertă atrăgătoare la pachetul Home Deal.

Vodafone Home Deal poate fi accesat până pe 15 ianuarie 2024 la doar 5 euro / lună pe toată perioada contractuală. În aceşti bani primiţi:

  • Televiziune cu 160 de canale TV, dintre care 9 canale de sport incluse gratuit în primele 3 luni (după această perioadă, canalele sport vor avea un cost suplimentar de 1 euro / lună);
  • Internet fix cu viteze în download de până la 940 Mbps sau 500 Mbps (în funcţie de acoperirea serviciilor);
  • Modem Wi-Fi Box inclus + încă un router Wi-Fi performant sau sistemul Wi-Fi Mesh gratuit în primele 3 luni (după această perioadă, echipamentele suplimentare vor avea un cost lunar cuprins între 2 şi 5 euro, în funcţie de ce alege abonatul).

Important de menţionat este că oferta se adresează clienților noi de servicii fixe care achiziționează un pachet de servicii de televiziune și internet pe o perioadă contractuală minimă de 24 luni şi care dețin abonament de voce mobilă Vodafone activ la momentul semnării contractului de servicii fixe şi/sau o cartelă reîncarcabilă Vodafone cu o vechime de minim 6 luni şi cu o reîncărcare de minim 3 euro în ultimele 30 de zile.

Pentru a beneficia de ofertă, serviciile de telefonie mobilă, televiziune și internet trebuie să fie pe numele aceluiași titular.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.