Sat. Apr 20th, 2024

Cum se pot descărca aplicațiile Uber și Google Maps direct din AppGallery

3 min read

AppGallery a primit un update important, iar mai multe detalii ați aflat într-un articol dedicat. Unele dintre cele mai folosite aplicații pe un smartphone sunt Uber și Google Maps.

Procesul de instalare începe din AppGallery printr-un search. Tastați Uber sau Google Maps, iar dacă sunteți în procesul inițial va sosi la pachet și un plugin denumit Gbox. După aceea, procesul de utilizare este cel similar oricărui alt smartphone Android. Plugin-ul Gbox nu trebuie dezinstalat ulterior, ci trebuie păstrat în telefon întrucât acesta asigură rularea normală a aplicației.

Uber este o aplicație populară prin intermediul căreia poți chema un taxi oricând și oriunde ai nevoie. Aplicația odată instalată pe un telefon Huawei va rula fără probleme ca pe orice alt telefon cu Android. Dacă nu ai un cont, creează unul. Este necesar să introduci datele cardului în setările contului pentru a putea solicita o cursă. Selectează destinația și alege tipul de cursă dorit: Uber X, Comfort, Green, Select sau altele. După cursă poți lăsa rating în ceea ce-l privește pe șofer și poți alege să oferi bacșiș.

Despre Google Maps nu cred că trebuie să spun prea multe. Vei avea opțiunea să te loghezi cu contul Google. Eu folosesc Maps în loc de Waze, deși lipsește funcția prin care ești notificat de evenimente din trafic, gropi, hazarde sau Poliție. Mi se pare că Maps are o grafică mai puțin copilărească, iar pentru că ambele aplicații au Google în spate, Maps a învățat câte ceva de la Waze și de multe ori recomandă trasee bune.

AppGallery a ajuns pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global. Are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume

Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent.

Peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.

Toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.

Mai multe detalii despre Gbox, pluginul ce ajută în procesul de instalare realizat direct din AppGallery găsiți detalii pe aici.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește descărcarea aplicațiilor în telefonul tău Huawei, scanează QR codul din banner sau salvează acest număr de WhatsApp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a Huawei AppGallery.

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani.