Fri. Mar 29th, 2024

KFC ajunge în reţeaua de benzinării Rompetrol

2 min read
Diverse

Eşti la bordul maşinii personale, te plimbi lejer prin frumoasă noastră ţară şi deodată te apucă o poftă nebună de nişte aripioare de la KFC. Cum eşti un pofticios din fire cauţi rapid pe Google unde este cel mai apropiat restaurant KFC şi ai un şoc, acesta este la următoarea benzinărie Rompetrol.

Cam aşa au gândit reprezentanţii Sphera Franchise Group, holdingul care deține compania ce administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, noua strategie, una de a deschide locaţii KFC în incinta benzinăriilor Rompetrol.

Pentru început avem doar două astfel de restaurante, KFC Drive Thru Pecica și KFC Orăștie, însă în curând va fi deschis un al treilea (la Giarmata). Acestea sunt poziţionate pe Autostrada A1, însă foarte probabil dacă ideea se va dovedi un succes, vom avea locaţii KFC şi în alte benzării Rompetrol adecvate pentru o astfel de investiţie.

Şi dacă tot am adus vorba de investiţie, fiecare nou restaurant în acest format costă între 350.000 şi 400.000 euro.

Prin acest parteneriat, marcăm o premieră locală, KFC fiind primul restaurant care va opera în cadrul unei benzinării Rompetrol. El este reprezentativ pentru filosofia de business a Sphera, de dezvoltare continuă, inclusiv prin noi formate de restaurant sau teritorii pe care le putem explora. Deschiderea restaurantelor KFC DT Pecica și KFC Orăștie marchează începutul unei colaborări mai ample, prin care extindem prezența brandului în contexte de consum neașteptate, dar cu potențial ridicat, aducând valoare adăugată atât clienților noștri, cât și celor care, în călătoriile lor, trec pragul benzinăriilor Rompetrol unde suntem prezenți” a declarat Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

Şi acum, toată lumea la KFC, aripioarele sunt caldeeee…

Sursa: kfc.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.