Fri. Mar 29th, 2024

Viitorul abonament Netflix cu reclame va costa între 7 şi 9 dolari, iar reclamele nu vor ţine mai mult de 4 minute la fiecare 60 de minute de vizionat filme / seriale

2 min read
Software

Viitorul abonament Netflix cu reclame este un subiect intens mediatizat în ultima perioadă, iar faptul că informaţiile apar cu ţârâita, ne face să ne gândim că Netflix le “scapă” oarecum intenţionat tocmai pentru a promova cât de mult poate această idee.

Până în prezent am aflat că viitorul abonament Netflix cu reclame nu va permite descărcarea de conţinut pentru vizionat offline şi că profilele pentru copii nu vor avea reclame indiferent de abonamentul ales.

Acum surse apropiate companiei şi preluate de Bloomberg ne oferă alte noutăţi:

  • preţul abonamentului nu a fost încă decis, însă reprezentanţii Netflix oscilează între 7 şi 9 dolari (personal cred că acesta va fi 7.99 dolari pentru a putea rămâne competitiv în lupta cu Disney Plus, serviciu de streaming video ce va lansa din luna decembrie un abonament similar) în Statele Unite ale Americii;
  • reclamele nu vor fi afişate mai mult de 4 minute pe parcursul a 60 de minute de vizionat filme / seriale;
  • reclamele vor fi afişate oarecum random şi nu se vor folosi profiluri de utilizatori.

Aceste caracteristici ale abonamentului cu reclame vor fi utilizate la început, însă în funcţie de cum le vor primi utilizatorii, unele dintre ele ar putea suferi modificări în timp.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.