Sat. May 18th, 2024

Ce beneficii sunt incluse de cel mai ieftin abonament din oferta Orange în vara lui 2020

1 min read
Retelistica

Orange și-a actualizat oferta de abonamente, iar în articolul de față discutăm despre cel mai ieftin abonament din noua ofertă – Fun 8.

Ce beneficii sunt incluse la 8 euro pe lună?

  • 15 GB de internet la viteze 4G;
  • NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale;
  • 200 minute internaționale;
  • fără acces roaming.

8 euro = aprox. 39 lei.

Dacă-mi amintesc corect, în urmă cu 1 an și jumătate am primit 21 GB de internet național cu bonus internet nelimitat de vineri până duminică pentru 30 euro pe lună, NELIMITAT la minute, SMS-uri, trafic de date și în roaming etc.

Acum la 8 euro se oferă o cantitate însemnată de internet + comunicații nelimitate la nivel de minute și SMS-uri (majoritatea utilizatorilor de internet au migrat pe WhatsApp, FB Messenger etc). Să zicem că apeluri mai sunt, dar SMS-urile au ajuns să fie importante la plățile online și când vine câte un curier (acum în loc de semnătură se oferă un cod PIN de 4 cifre pentru autentificare).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.