Sat. May 18th, 2024

Call of Duty: Mobile depășește PUBG și Fortnite

2 min read

Call of Duty: Mobile a fost lansat pe Android și iOS, pe 1 octombrie 2019. În 265 de zile a strâns 250 de milioane de descărcări. A depășit PUBG și Fortnite ce au strâns valori mai modeste în aceeași perioadă de timp.

Call of Duty: Mobile – peste 250 milioane descărcări în 265 zile;

PUBG Mobile – 236 milioane;

Fortnite – 78 milioane (asta și pentru că la debut a fost lansat doar pe iOS).

Este un joc popular în SUA (18% din totalul de descărcări, 45 de milioane de downloads). Alte tări în care este descărcat în mod preponderent: India și Brazilia.

De fapt, alt anunț este cu adevărat important. Call of Duty: Mobile ar fi jocul cu cele mai mari câștiguri din secțiunea Battle Royale.

Ar fi strâns 327 milioane dolari în 265 zile (cu 78% peste PUBG Mobile în aceeași perioadă de 265 zile, 83% peste Fortnite). Luna de debuta a fost cea mai bună – 53 milioane dolari. SUA a generat 134 milioane dolari din cei 327 milioane dolari, Japonia și Brazilia pe pozițiile a doua și a treia.

Ar fi fost interesant dacă ni se prezenta statistica cu veniturile și descărcările generate în comparație cu PUBG și Fortnite în perioada de la 1 septembrie până în prezent. Ar fi avut un plus de relevanță.

Ca o notă personală, am fost jucător ocazional de PUBG pe smartphone. Timpul nu-mi mai permite nicio sesiune. Care este favoritul vostru între cele 3 jocuri de tip Battle Royale?

Sursa: VentureBeat.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.