Mon. May 20th, 2024

15% reducere din partea PC Garage la orice achiziție în combinația procesor AMD + placă video Radeon

2 min read
Hardware

PC Garage și AMD rulează o promoție ce s-ar putea să fie interesantă pentru cei dornici de achiziția unui procesor și a unei plăci grafice.

La orice combinație dintre un procesor AMD și o placă grafică Radeon se oferă 15% reducere. Bineînțeles, sunt câteva informații de care trebuie să țineți cont:

  • Promoția este validă până pe 24 mai 2020;
  • Reducerea de 15% se aplică la unul dintre cele două produse;
  • este luat în calcul produsul cu valoare mai mică;
  • nu sunt incluse produsele încadrate în segmentul Business sau pentru categoria Resigilate.

PC Garage a venit și cu câteva exemple. Pentru cei ce vor să construiasă un PC pentru jocuri au scos în față un procesor AMD Ryzen 9 3900X și o placă grafică Radeon RX 5700 XT, reducerea de 15% s-ar transforma în 265 lei.

Pentru segmentul entry-level au evidențiat procesorul AMD Ryzen 5 3600 și o placă grafică XFX Radeon RX 570 RS (1494 lei, după aplicarea reducerii de 15%). O astfel de combinație hardware ar fi suficientă spre a rula jocuri la 1080p (Assassin s Creed Unity, The Division, Battlefield V, Metro Exodus, Just Cause 4, PUBG, Fortnite, Far Cry 5 sau The Witcher 3: Wild Hunt).

Mai multe detalii găsiți pe PC Garage.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.